Wij helpen u graag verder aan de perfecte vloer. Voor uw situatie, budget en voorkeuren.
Wij komen daarom graag bij u op de koffie om te praten over uw plannen!
Of het nu gaat om een vloer bij u thuis of op uw kantoor.
Kuipers Stofferingen staat voor u klaar!

Vraag vrijblijvend advies

Door met ons samen te werken bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven u namelijk 20 jaar garantie op zowel de vloer zelf als de arbeid!

 • Vrijblijvend advies
 • 20 jaar garantie op vloer en arbeid
 • Oplossingen op maat
 • Persoonlijk contact

Offerte formulier

  PVC-vloer

  Een PVC-vloer gaat jaren mee en is verkrijgbaar in diverse stijlen en patronen. Het is makkelijk afneembaar en kwalitatief gezien vele malen beter dan laminaat.

  Tapijt

  Een tapijtvloer is zacht en voelt daarom snel vertrouwd aan. Zo voelt u zich altijd thuis! Wij bieden ruime keuze als het gaat om tapijtvloeren.

  Marmoleumvloer

  Bent u op zoek naar een sterke vloer die ook nog eens makkelijk te onderhouden is? Dan is een marmoleumvloer de juiste keuze! Ideaal voor in uw appartement of kantoor.

  Visgraatvloer

  Een visgraatvloer creëert een luxe uitstraling. Wij hebben ruime ervaring met het leggen van patroonvloeren en zijn u daarom ook graag van dienst! Zo realiseren wij samen uw droomvloer!

  Trappen stofferen

  Een trap stofferen vereist precisie en een kennis van de materialen. Door onze ervaring hebben we inzicht in de beste combinaties en mooiste afwerking voor uw treden.

  Bedrijfsvloeren

  Indien u op zoek bent naar een bedrijfsvloer vragen we u graag contact op te nemen, zodat wij u een maatwerkadvies kunnen geven. Zo bent u gegarandeerd van een goede keuze!

  Vraag vrijblijvend advies

  Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag! We willen u dan ook vragen om ons te bellen op 06-30120696 of ons offerteformulier in te vullen.

  Merken waar we mee werken

  1
  Afgeronde projecten
  1
  Jaar ervaring
  0,9
  Gemiddelde waardering

  Over ons

  Wij van Kuipers Stofferingen zijn experts in PVC- en tapijtvloeren. Onze passie is het leggen van mooie vloeren en het geven van passende adviezen. Wij zijn, net als u, pas tevreden wanneer er een prachtig eindresultaat ligt. Bij Kuipers Stofferingen bent u geen nummer. Wij vinden een persoonlijke omgang belangrijk en komen daarom graag bij u op de koffie om uw vloerplannen en dromen vorm te geven.

  ×